vrijdag 28 oktober 2011

All Stars 2, the movie

Iedere zaterdag voetbal ik in het veteranenelftal en al 15 jaar gaan we een weekeinde met pinksteren naar Hoedekenskerke om een voetbaltoernooi te spelen, het Dick Jongepier toernooi. Vijf jaar geleden camera mee genomen en een film gemaakt, Hoedekenskerke, the movie. Muziek van All Stars eronder. Helemaal leuk. Begrijpelijk dus dat de serie en de film All Stars me wel iets doen. Zo herkenbaar.
Afgelopen vrijdag gezellig met Marjolein en mijn dochter en haar vriendin naar de bios geweest voor het nieuwste deel van All Stars. 
Overdag wat gerust waardoor dit moest gaan lukken. Voor de pauze echt vele malen de tranen over mijn wangen van het lachen, wat een humor en hoe verzinnen ze het. Daar wil ik heen met mijn voetbalvrienden. Dat ga ik nog even regelen voor de transplantatie. Na de pauze werd het toch wel serieus en kwam er behoorlijk wat diepgang in. Een van de 7 vrienden had kanker.... Wel een beetje confronterend dus. Toch nog maar even wachten om met de jongens daar naar toe te gaan. Nu even niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten