dinsdag 28 februari 2012

UMCU Dag 2 Medium Care

Een slechtere dag.

Dolf begon met goede moed, maar de fysio om 9.00 uur kostte hem zoveel moeite, dat hij de rest van de dag doodop was. Ook heeft hij last van zijn mond. Praten en slikken lijkt iets moeilijker te gaan dan gisteren. Een klein stukje van de borstwond is ontstoken, waarschijnlijk komt daar de koorts vandaan, die hij nu toch ook weer heeft. Dit is niet ongebruikelijk.

De genezing gaat hem veel te langzaam. Hij wil veel meer, dan zijn lichaam op dit moment aan kan.

Goed teken is wel, dat hij zich zorgen begint te maken over zijn gezin: Redden jullie het wel thuis? Rijden de kinderen wel voorzichtig? Doe je wel de autodeur op slot als je 's avonds weggaat?
En bij het weggaan: Doe voorzichtig hoor! (zijn standaard uitdrukking).

1 opmerking:

  1. Ik weet hoe zwaar de fysio is als je zolang hebt gelegen en zelf helemaal niets hebt kunnen doen. Wat een tegenvaller dat de hij weer koorts heeft zeg, bah. Zijn genezing gaat met kleine stapjes maar het liefst zou hij morgen al klaar zijn met zelfs de stamceltransplantatie. Helaas zal het nog een hele poos met kleine stapjes vooruit gaan, soms [zoals gisteren] zelfs eerst weer een stapje terug. Voor jullie 3tjes is het heerlijk dat hij zich weer zorgen gaat maken om jullie, een teken dat hij weer meer in het "nu" is.
    Liefs en een knuffel van mij

    BeantwoordenVerwijderen